Burn out

Privé Klinie

Iedereen heeft wel eens periodes waarin veel stres ervaren wordt. Dit kan komen door werk of andere persoonlijke omstandigheden. Wanneer de stres de overhand neemt, kan je lichaam niet goed herstellen van de hoeveelheid stres. Dit kan uitlopen in een burn-out. Bij een burn-out heb je te veel last van geestelijke en lichamelijke spanning waardoor de sleur van het dagelijks leven moeilijk draagbaar wordt. Vaak is het lastig hieraan toe te geven, en werk je nog veel te lang door wat de klachten aleen maar verergeren. Daarom is het zeker een verstandige keuze om hier hulp bij te vragen bij een privé kliniek.

Privé kliniek

De privé klinieken zijn zo ingericht dat je helemaal tot rust kan komen. In de luxe appartementen kan je jezelf volledig overgeven en werken aan je burn-out. Daarnaast worden er allerlei faciliteiten aangeboden. Zo zijn er individuele behandelruimtes, groepsruimtes maar ook is er een yogazaal, fitnesszaal en een spa aanwezig in de privé kliniek. Ook buiten de privé kliniek zijn rustige plekken te vinden, het strand ligt op loopafstand van de privé kliniek.

Intensieve burn-out behandeling

Je krijgt van een team van experts een intensieve burn out behandeling aangeboden. De begeleiders weten als geen ander hoe je om moet gaan met een burn-out. Omdat geen éen burn-out hetzelfde is, is het belangrijk om te kijken naar het individu. De behandeling wordt aangepast op de wensen van jou. De individuele behandeling is gebaseerd op de derde generatie cognitieve gedragstherapie. Hierbij wordt jou geleerd hoe je je dag het best kan invullen. Hierbij is rust reinheid en regelmaat een belangrijk onderdeel.  Ook is het erg belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Naast de individuele behandeling worden er nog meer andere behandelingen aangeboden in de privé kliniek, zoals de groepsmodule, mindfulness and visual awareness training, het bewegingsprogramma en nog veel meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.